Om oss

En unik skole: fleksitid, rullerende klasser, uensartede klasserom, ingen lærebøker, ingen fast timeplan og ingen vikarer

Tett oppfølging: hyppige veiledningsamtaler, fokus på innsats, og faglærere som følger opp

Læring gjennom opplevelser: inspirerende utflukter hver uke, samt to skoleturer til utlandet

Læring i møte med andre: spennende gjester hver måned som engasjerer og utfordrer

Elevene lærer å tenke: filosofiske samtaler, kritisk tenkning i alle fag og filosofi på timeplanen

Trygt og godt: hyggelige lærere, kun 60 elever, trivelige lokaler, vaffelsteking, frukt og skolelunsj

Humanistskolen er Norges første livssynsskole tuftet på et sekulært, humanistisk livssyn.

Skolen ligger flott plassert på Ullevaal Stadion, med tribunen som en del av elevenes uteområde. Inngangen til skolen er gjennom trappetårn A.

Skolen ligger 200 meter fra stoppestedet til t-banens linjer 4 og 5 (Ullevål stadion stasjon). og 150 meter fra nærmeste bussholdeplass langs Ring 3.

Besøkende med bil kan enkelt finne plass i parkeringshuset på Ullevaal Stadion.

E-post: post@humanistskolen.no

Postadresse: Humanistskolen, Sognsveien 75 A, 0855 Oslo

Skolens ledelse

Nina Fjeldheim, rektor: nina@humanistskolen.no

Thomas M. Johanson, daglig leder: thomas@humanistskolen.no

Nina Fjeldheim er rektor ved Humanistskolen. Hun er utdannet lektor og skoleleder, og har mange års erfaring fra offentlig skole. Hun har arbeidet i barnevernet og som seniorrådgiver i Statped. Nina er et av allmennhetens medlemmer i Pressens Faglige Utvalg og sitter i sentralstyret i Human-Etisk Forbund. Les CV.

Thomas M. Johanson er daglig leder ved Humanistskolen. Han er utdannet adjunkt og skoleleder, og har mange års erfaring fra offentlig skole. Thomas var en av ”superlærerne” i NRK-dokumentarserien Klasse 10 B, og har vært redaktør for samfunnsfag i TV2 Skole. Les CV.

Øvrige ansatte

Elisabeth Lund Reppe er mentor for 20 elever og underviser i norsk, engelsk, filosofi og mat & helse. Hun er utdannet lærer fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Les CV.

Anette Skoglund er mentor for 20 elever og underviser i spansk, samfunnsfag, kunst & håndverk og mat & helse. Hun er utdannet lektor fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Les CV.

Hege Torp Bugge er mentor for 20 elever og underviser i norsk, kunst & håndverk, kroppsøving og musikk. Hun er utdannet lærer fra Universitetet Nord og Universitetet i Oslo. Les CV.

Bent Johan Mosfjell er faglærer i samfunnsfag, naturfag og matematikk. Han er utdannet lektor fra Universitetet i Oslo. Les CV.

Nina Martinussen er faglærer i matematikk, naturfag og kroppsøving, samt rådgiver på 10. trinn. Hun er utdannet lektor fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Les CV.

Kaspar Fort Henmo underviser elever med spesialpedagogiske behov. Han er utdannet lærer fra OsloMet. Les CV.

Annette Navarro underviser elever med spesialpedagogiske behov. Hun er utdannet spesialpedagog fra Universitetet i Oslo.

María Pazos Blanco er språkassistent fra Spania, og underviser i spansk. Hun er utdannet lektor fra Universidade da Coruña.

Signe Holte Gallala er helsesykepleier ved Humanistskolen. Hun kan kontaktes på e-post signe.holte.gallala@bna.oslo.kommune.no eller mobil 469 07 362.