Vil du bli skolebesteforelder?

Skolebesteforeldre er godt voksne mennesker som er til stede og skaper trygghet blant elever på en skole. Skolebesteforeldre kan gjerne formidle fag og faglig engasjement, men har ikke noe faglig ansvar. Ordningen har vært prøvd ut i Oslo og omegn tidligere, med stor suksess for alle parter.

Kunne du tenke deg å være skolebesteforelder på Humanistskolen, f.eks. en eller to ganger i måneden? Eller kjenner du noen som har lyst? I så fall kan du sende oss en e-post til post@humanistskolen.no eller ringe oss på 400 88 055 (mellom 09.00 and 15.00).

Vi kan ikke tilby betaling, men vi kan tilby et varmt og positivt miljø, elever som setter pris på voksenkontakt og utvikling av meningsfulle relasjoner på tvers av generasjoner.

Vi søker skolebesteforeldre for læringsverkstedet på morgenen (08.40 til 10.00) og ettermiddagen (13.00 til 15.30). Vi søker også skolebesteforeldre som vil være med på å steke vafler til elevene på fredager kl. 11.00.

Vi holder til i Sognsveien 75a (Ullevål stadion). Elevene våre er 12-13 år gamle.

En skolebesteforelder kan bruke så mye, eller så lite, tid på skolen som han eller hun ønsker, men jevnlig og forutsigbar tilstedeværelse f.eks. en gang i uken eller hver 14. dag er verdsatt.

Vi håper du tar kontakt dersom du synes at dette lyder interessant! Som skolebesteforelder kan du spille en viktig rolle i unge menneskers liv.

Comments are closed.